Αύγουστος 25 2017 0Comment
Ανακαίνιση Σπιτιού: 10 Λόγοι Για Να Βάλεις "Μπρος"

Ανακαίνιση Σπιτιού: 10 Λόγοι Για Να Βάλεις “Μπρος”

Είτε βαρεθήκατε με την κατοικία σας είτε θέλετε να αυξήσετε την αξία της με βελτιώσεις στο σπίτι, η ανακαίνιση σπιτιού όχι μόνο θα ανανεώσει το ενδιαφέρον σας για το σπίτι, αλλά και θα καταστήσει πιο λειτουργικά όλα τα δωμάτια σας. Εάν χρειάζεστε μια αλλαγή, εδώ είναι 10 λόγοι που θα γίνουν η αφορμή για να αναδιαμορφώσετε το σπίτι σας.

Αναβάθμιση αξίας του σπιτιού σας

Η εξωτερική εμφάνιση του σπιτιού σας είναι σημαντική για την αύξηση της αξίας και των πιθανοτήτων πώλησής του. Τα φρέσκα χρώματα, τα νέα παράθυρα αλουμινίου, η νέα οροφή και ο νέος σχεδιασμός είναι απλοί τρόποι που μπορείτε να βελτιώσετε την ελκυστικότητα της οικίας σας αν αναζητάτε αγοραστή.

Και αν πάρετε σύνταξη;

Αν σχεδιάζετε να παραμείνετε στο σπίτι σας για τα χρόνια της τρίτης ηλικίας, είναι σημαντικό να αναβαθμίσετε το σπίτι σας άμεσα, συμπεριλαμβανομένης της ανακαίνισης μπάνιου προσθέτοντας εύκολη πρόσβαση στο ντους και την διαμόρφωση της τουαλέτας για άτομα με περιορισμένη κινητικότητα ή με αναπηρικές καρέκλες.

Πραγματικό πράσινο σπίτι

Πληρώνετε πάρα πολλά για τις υπηρεσίες σας; Αντικαταστήστε τα παράθυρά σας με με ενεργειακά αποδοτικά παράθυρα ώστε να μπορείτε να εξοικονομήσετε μηνιαίους λογαριασμούς. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε συστήματα εξοικονόμησης με κατασκευή φιλική προς το περιβάλλον.

Η καρδιά χτυπάει στην κουζίνα

Και η κουζίνα είναι η καρδιά του σπιτιού. Η οικογένεια και οι φίλοι συγκεντρώνονται και περνούν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου τους εδώ. Οι γυναίκες αν ήξεραν το μεγάλο μυστικό θα πρόσεχαν περισσότερο τον χώρο της κουζίνας, μιας και ο σοφός λαός λέει ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι. Έτσι, σκεφτείτε να εγκαταστήσετε μια νέα κουζίνα, να αντικαταστήσετε το ψυγείο σας ή να βάλετε νέα ντουλάπια για να το κάνετε πιο λειτουργικό και αισθητικά ευχάριστο.

Μπάνιο σημαίνει διάθεση

Το μπάνιο σας ίσως λειτουργεί καλά, αλλά είναι πάντα μια καλή στιγμή για να εγκαταστήσετε νέα υδραυλικά ή να απαλλαγείτε από αυτό το βαρετό απλό καθρέφτη αντικαθιστώντας τον με έναν όμορφο πλαισιωμένο καθρέφτη νέου design. Μην ξεχνάτε τον φωτισμό. O φωτισμός είναι η αρχή και το τέλος στην αισθητική του μπάνιου, εξάλλου ποιος δεν θέλει να έχει ένα ιδιαίτερο περιβάλλον συνδυάζοντας καινούρια έπιπλα μπάνιου.

Τα παιδιά σας δεν αλλάζουν γειτονιά

Δεν θέλετε να αφήσετε τη γειτονιά σας επειδή τα παιδιά σας έχουν φίλους στη γειτονιά; Φοβάστε την ιδέα τα παιδιά σας να αλλάξουν σχολείο; Αυτό είναι ένα κοινό συναίσθημα και πιθανώς σημαίνει ότι εσείς και η οικογένειά σας δεν θα πάτε πουθενά μέχρι τα παιδιά σας μεγαλώσουν. Γιατί λοιπόν να περιμένετε 10 ή 15 χρόνια για μια ανακαίνιση σπιτιού; Κάντε το σπίτι σας κατάλληλο για το μέλλον τώρα.

Τέρμα οι ντροπές!

Μην χάσετε άλλη μια μέρα κοιτάζοντας τα παλιά σας ντουλάπια! Αισθάνεστε ντροπή να καλέσετε τους φίλους σας επειδή μπορεί να γελάσουν με τα ξεπερασμένα χρώματα στην κουζίνα και το μπάνιο σας; Η τοποθέτηση νέων ντουλαπιών είναι εύκολη και οικονομική, οπότε ξεκινήστε και αλλάξτε τα! Φυσικά οι φίλοι σας δεν ενδιαφέρονται πραγματικά για τα ντουλάπια σας, αλλά θα αισθανθείτε καλύτερα την επόμενη φορά που θα έρθουν για δείπνο. Ειδικά αν πετύχει η συνταγή.

Το σπίτι σας να είναι γεμάτο χρώματα

Το σπίτι σας είναι σχεδόν τέλειο, αλλά χρειάζεται ένα μικρό facelift. Ζωγραφίστε τους τοίχους σας και θα το αισθανθείτε αμέσως φρέσκο και καθαρό. Αυτή είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για οποιονδήποτε προϋπολογισμό για μία ανακαίνιση σπιτιού.

Κάντε το υπόγειο σας χρήσιμο

Έχετε κουραστεί να χρησιμοποιήσετε το υπόγειο σας ως μια μεγάλη μονάδα αποθήκευσης; Μετατρέψτε το σε ένα καθιστικό χώρο ή ψυχαγωγίας, όπως ένα playroom, ή ακόμα  προσθέστε μια ντουλάπα και ένα παράθυρο για ένα επιπλέον υπνοδωμάτιο, το οποίο θα προσθέσει τετραγωνικά μέτρα και θα αυξήσει τη συνολική αξία του σπιτιού σας.

Αποφύγετε το άγχος της εύρεσης ενός νέου σπιτιού

Η αναζήτηση ενός νέου σπιτιού μπορεί να είναι αγχωτική και χρονοβόρα. Αντί να περάσετε μήνες ψάχνοντας για αυτό το τέλειο σπίτι, αναβαθμίζοντας τα μπάνια και την κουζίνα σας ή αφαιρώντας έναν τοίχο  που έχει υποστεί βλάβη, ίσως να είναι η λύση.

Η ανακαίνιση σπιτιού σήμερα είναι πιο πρακτική από ποτέ. Οι νέες τεχνολογίες δεν σταματούν να εξελίσσονται κάνοντας ευκολότερη και γρηγορότερη την επέμβαση ενός συνεργείου. Στην αγορά έχουν παραμείνει οι έμπειροι επαγγελματίες και τα κόστη έχουν μειωθεί σε μεγάλα ποσοστά. Είναι η ευκαιρία μέσα στην κρίση για να αναβαθμίσετε το σπίτι σας στο σημείο που πλέον να μην έχετε κανένα λόγο από τους 10 για να σκεφτείτε…

Η Τεχνική Καταστευαστική Εταιρεία Ι.Φούσκας αναλαμβάνει πλήρεις ανακαινίσεις διαμερισμάτων και επαγγελματικών χώρων και χρησιμοποιεί υλικά επώνυμων εταιρειών. Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση αρκεί να επικοινωνήσετε μαζί μας και κάποιος εκπρόσωπος της εταιρείας μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα.

fouskasjohn

Write a Reply or Comment