Οκτώβριος 12 2017 0Comment
H Ανακαίνιση Κουζίνας Εκσυγχρονίζει το Διαμέρισμα σας

H Ανακαίνιση Κουζίνας Εκσυγχρονίζει το Διαμέρισμα σας

Η ανακαίνιση κουζίνας έχει εξελιχθεί σε μια εύκολη και απολαυστική διαδικασία. Οι άνθρωποι, πλέον, δεν επιθυμούν μόνο μια κουζίνα που θα τους εξυπηρετήσει σε πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας. Επιζητούν τον απόλυτο σύμμαχο στην κουζίνα σε συνδυασμό τον κορυφαίο σχεδιασμό, την λειτουργικότητα και εργονομία του χώρου. Ας δούμε μερικά σχέδια και προτάσεις που θα αλλάξουν την κουζίνα σας για πάντα.
Σχέδια κουζίνας σε σχήμα L
Ο σχεδιασμός κουζίνας σε σχήμα U ή πεταλούδα έχει τρεις τομείς ντουλαπιών. Σήμερα, ο σχεδιασμός εξελίχθηκε και η τάση ακολουθεί την κουζίνα με σχήμα L που περιλαμβάνει και ένα πάγκο-νησίδα. Σε αυτή την περίπτωση, το νησί αποτελεί το τρίτο μέρος. Αυτός ο σχεδιασμός λειτουργεί εξαιρετικά αφού προσελκύει πολλούς ανθρώπους στην κουζίνα. Ένα λειτουργικό kitchen island  κουζίνας μπορεί να περιλαμβάνει ντουλάπια για αποθήκευση. Μπορεί, επίσης, να προσφέρει ένα μέρος για να προετοιμάσετε το φαγητό ή και να αποθηκεύσετε ποτά.

Το σχέδιο κουζίνας σε σχήμα G

Ο σχεδιασμός κουζίνας σε σχήμα G είναι μια έκδοση της διάταξης κουζίνας σε σχήμα U. Αυτό έχει το ίδιο εύρος επιλογών αποθήκευσης και χώρου όπως και η διάταξη κουζίνας σε σχήμα U. Ωστόσο, η μόνη διαφορά μεταξύ ενός σχήματος G και ενός σχήματος U είναι ότι το πρώτο έχει ένα μερικό τέταρτο τοίχωμα πρόσθετων ντουλαπιών. Τα σχέδια κουζίνας σε σχήμα G μπορεί να φαίνονται περιορισμένα, ανάλογα με το πόσο μεγάλη ή μικρή είναι η κουζίνα σας.

Η φιλοσοφία στην κουζίνα

Τα μαγαζιά με κουζίνα είναι τα πιο λειτουργικά και αποτελούν πρότυπα σχεδιασμού. Από τη φύση τους, αυτά τα σχέδια κουζίνας κάνουν αποτελεσματική τη χρήση στενών χώρων για να τροφοδοτούν πολλούς ανθρώπους. Αυτό που λειτουργεί σε μια εμπορική κουζίνα, ωστόσο, έχει τα μειονεκτήματά της στο σπίτι. Το στυλ κουζίνας, ωστόσο, καθιστά αδύνατη την αλληλεπίδραση μεταξύ των μελών της οικογένειας μέσα στην κουζίνα. Σε μία ανακαίνιση σπιτιού ένα μαγειρείο που είναι ανοιχτό και στις δύο πλευρές είναι ακόμη καλύτερο.

Κουζίνα ενός τοίχου-Η λύση σε μικρούς χώρους

Αυτά τα σχέδια είναι η λύση σε μικρά σπίτια. Η κουζίνα με τον ένα τοίχο διατηρεί φυσικά όλα τα εργαλεία μαγειρέματος, τις συσκευές κ.λπ. σε ένα μέρος, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν εύκολα. Μπορεί να κρύβεται πίσω από πόρτες ή συρόμενες πόρτες για να ελαχιστοποιηθεί η οπτική ακαταστασία σε τόσο μικρό χώρο. Δυστυχώς, ο νεροχύτης και το ψυγείο εξακολουθούν να καταλαμβάνουν έναν αρκετά μεγάλο χώρο. Σήμερα, η διάταξη με ένα ενσωματωμένο νησί και cabinetry έχει γίνει πολύ δημοφιλές και χρησιμοποιούνται σε αρκετά μικρά μαγειρεία.

Προτάσεις που απογειώνουν….  

  1. Glass Top

Με αυτό το στιλ ξεκινάει ένα διαφορετικό σχεδιαστικό ταξίδι που θα κάνει την κουζίνα σας να αστράφτει. Η αιτία; Η γυάλινη κατασκευή της που αλλάζει όλα τα δεδομένα στην διακόσμηση, από τα σερβίτσια σας και τις απλές πινελιές μέχρι τον αρχιτεκτονικά θεαματικό γυάλινο πάγκο κουζίνας. Είναι σίγουρο ότι δεν μπορεί να αντισταθεί κανείς εύκολα. 

  1. Mix design

Δεν είναι απαραίτητο να σας αρέσει ένα μόνο στιλ, μπορείτε να συνδυάσετε και περισσότερα στην ανακαίνιση κουζίνας σας. Αφήστε την φαντασία σας και τις ικανότητές σας να επιλέξουν. Ένα πολύ μοντέρνο σχέδιο είναι το στιλ κρεοπωλείου σε συνδυασμό με ένα kitchen island. Φανταστικό; Ακόμα πιο όμορφο γίνεται όταν οι μαγειρικές σας αρετές βρίσκουν τον ιδανικό σας σύμμαχο στην κουζίνα! 

  1. Μαύρος γρανίτης- Η συνταγή ενός συνδυασμού 

Το απόλυτο contrast έρχεται με μαύρο γρανίτη στον πάγκο εργασίας και φινίρισμα ξύλου νησιωτικού στιλ στα ντουλάπια με ανθρακί χρώμα. Ένα στιλ που απευθύνεται σε όσους η κουζίνα τους θέλουν να συνδυάζει στιλ, μοντέρνα έκδοση και ανθεκτικότητα.

  1. Πολυχρωμία με υλικό το μάρμαρο

Το μάρμαρο είναι ένα διαχρονικό υλικό που λειτουργεί ως βάση για μια ανακαίνιση κουζίνας. Μπορεί τα χρόνια να ήρθαν και να έφυγαν με αλλαγές στην τάση, αλλά ένα πολύχρωμο μάρμαρο με βάση το πράσινο αποτελεί ξανά μια από τις κορυφαίες επιλογές σχεδιασμού στους πάγκους κουζίνας. Η συνέχεια στην κουζίνα σας…

Η ζωή είναι πιο όμορφη όταν έχει σχέδιο και ποιότητα. Κάθε χώρος είναι διαφορετικός, αλλά αυτό σημαίνει ότι μπορεί να γίνει και μοναδικός. Κάθε σημείο του είναι μια ευκαιρία για δημιουργία. Άλλοτε γίνεται εύκολα, άλλοτε με κάποιες δυσκολότερες παρεμβάσεις. Αυτή είναι και η απόλαυση για έναν σχεδιαστή, να μπορεί να δημιουργεί και να ευχαριστεί τους ανθρώπους που τον εμπιστεύτηκαν. Τότε η κουζίνα σας θα έχει αποκτήσει ότι φανταστήκατε, μα το πιο σημαντικό είναι η επαφή μεταξύ των μελών της οικογένειας που ενισχύεται και αποτελεί ένα κύτταρο κοινωνικότητας.

Η εταιρέια μας χρησιμοποιέι άριστα υλικά για τις ανακαινίσεις σας και το εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τη δική σας ανακαίνιση αρκεί να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

fouskasjohn

Write a Reply or Comment