Ο τουρισμός είναι η τελευταία σανίδα σωτηρίας για την ελληνική οικονομία και παράλληλα ένας από τους πιο ανταγωνιστικούς κλάδους στον οποίο μπορεί να δραστηριοποιηθεί μια επιχείρηση. Αν διαθέτετε μα ξενοδοχειακή μονάδα, ένα τουριστικό κατάλυμα ή έστω ενοικιαζόμενα δωμάτια που προσφέρετε σε τουρίστες και επισκέπτες του τόπου σας το καλοκαίρι σίγουρα έχετε βιώσει στην πράξη αυτόν τον ανταγωνισμό. Ξέρετε πόσο εύκολο είναι να μην έχετε τον επιθυμητό αριθμό κρατήσεων για την σεζόν όταν οι ανταγωνιστές σας προσφέρουν ένα πιο ευχάριστο και φιλόξενο περιβάλλον διαμονής που τράβα τους τουρίστες σαν μαγνήτης. Αυτό βέβαια σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να σας απογοητεύει ή να σας βάζει την σκέψη να εγκαταλείψετε την επιχείρηση σας και να αλλάξετε επάγγελμα. Κάθε άλλο! Πρέπει ίσως να δυναμώσετε επαγγελματικά και να προσπαθήσετε να ακολουθήσετε τον ανταγωνισμό καινοτομώντας. Σε ένα κλάδο με διεθνή ανταγωνισμό δεν έχετε την δυνατότητα να μένετε επιχειρηματικά στάσιμοι ούτε και για μια σεζόν οπότε χρειάζεται να γίνει μία ανακαίνιση ξενοδοχείου. Κάντε την αρχή μιας επιτυχημένης τουριστικής επιχείρησης ανακαινίζοντας το ξενοδοχείο σας ριζικά ή εν μέρει ανάλογα με τις ανάγκες του. Μία επαγγελματική ανακαίνιση ξενοδοχείου έκτος από την αναδιαμόρφωση του χώρου σας σίγουρα θα σας προσφέρει και την δυνατότητα  να αναβαθμίσετε   προφίλ της επιχείρησης σας σε μια πιο ποιοτική και ελκυστική επιλογή για τους τωρινούς αλλά και τους μελλοντικούς σας πελάτες. Δείτε την ανακαίνιση του χώρου σας σαν μια μακροχρόνια επένδυση που θα αυξήσει το σημερινό σας πελατολόγιο με την βοήθεια φυσικά και της κατάλληλης  προώθησης και θα σας εξασφαλίσει πιστούς επαναλαμβανόμενους πελάτες που είναι και το ζητούμενο της επιχείρησης σας.

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου ή Μικρής Τουριστικής Μονάδας Δωματίων

Αν πιστεύετε και εσείς ότι μια ανακαίνιση πρέπει να είναι το επόμενο βήμα για το ξενοδοχείο σας το πρώτο πράγμα που χρειάζεται να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας το συντομότερο. Μπορείτε να επιλέξετε την τηλεφωνική επικοινωνία ή την ηλεκτρονική επικοινωνία μέσω e-mail. Όποιος τρόπος και αν σας εξυπηρετεί ένας ειδικός θα είναι σίγουρα εκεί για να σας ακούσει ή να απαντήσει στο e-mail σας όσο το δυνατόν πιο άμεσα. Καλό είναι σε αυτό το σημείο να επισημάνουμε ότι ακριβώς λόγο της εποχιακής φύσης της δραστηριότητας σας θα ήταν καλύτερο να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε στο τέλος της προηγούμενης σεζόν είτε αρκετά πριν την έναρξη της καινούργιας σεζόν ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε την παράδοση του έργου πριν την καλοκαιρινή σεζόν. Όπως είναι λογικό όλα εξαρτώνται από τις ανάγκες και τις επιδιώξεις σας τις οποίες και θα μας εκθέσετε συνοπτικά στην πρώτη μας αυτή επικοινωνία. Ολοκληρώνοντας αυτή την πρώτη επαφή κανονίζουμε ένα νέο ραντεβού στο χώρο σας αυτή την φορά σε μέρα και ώρα που σας βολεύει ώστε να δούμε από κοντά το ξενοδοχείο σας.
Η εταιρεία μας είναι πρόθυμη να αναλάβει την ανακαίνιση του ξενοδοχείου σας ακόμα κι αν έχετε ήδη έτοιμη την αρχιτεκτονική μελέτη για την ανανέωση του χώρου σας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μας ενημερώσετε για αυτό από την πρώτη κιόλας επαφή μας για να κινηθούμε αναλόγως.

Αξιολόγηση του ξενοδοχειακού χώρου προς ανακαίνιση

Πιστοί στα ραντεβού μας θα φροντίσουμε ώστε την συγκεκριμένοι μέρα και ώρα ένας πολιτικός μηχανικός εξειδικευμένος στις ανακαινίσεις τουριστικών καταλυμάτων να βρίσκεται στο ξενοδοχείο σας ώστε να αξιολογήσει το χώρο προς ανακαίνιση. Στη πρώτη μας συνάντηση θα έχουμε την δυνατότητα να συζητήσουμε από κοντά με περισσότερες λεπτομέρειες την επένδυση που έχετε σκοπό να υλοποιήσετε. Πρώτα από όλα θα ήταν καλό σε αυτή την συνάντηση να μας ενημερώσετε για το χρηματικό ποσό που έχετε σκοπό να δαπανήσετε ώστε να μπορούμε να σας κάνουμε προτάσεις που να μπορούν να υλοποιηθούν με τον συγκεκριμένο προϋπολογισμό. Έπειτα, ο ειδικός που θα έχετε διπλά σας  θα είναι σε θέση να σας πει με ποιό τρόπο μπορούν να πραγματοποιηθούν στο χώρο σας αυτά που έχετε κατά νου.  Μαζί με έναν αρχιτέκτονα και διακοσμητή  θα σας προτείνουν εναλλακτικές λύσεις όπου θεωρηθεί απαραίτητο και θα μεταφέρουν την σκέψη σας ένα βήμα παραπέρα αν τους αφήσετε να σας προτείνουν σύγχρονες και καινοτόμες ιδέες που θα σας χαρίσουν ποιοτικά αποτελέσματα. Με τις επαγγελματικές και αξιόπιστες προτάσεις των συνεργατών μας  εκείνο το κάτι παραπάνω που χρειάζεται μια ξενοδοχειακή εγκατάσταση για να ξεχωρίσει από όλες τις υπόλοιπες στο είδος της θα λάβει σάρκα και οστά στην δική σας επιχείρηση. Οι μετρήσεις του χώρου είναι κάτι ακόμα που πραγματοποιείται κατά την επίσκεψη μας στο χώρο σας. Ο χώρος προς ανακαίνιση μετράται με όλες του τις ιδιαιτερότητες και τα ειδικά χαρακτηριστικά με σκοπό να αποτυπωθεί πιστά στο χαρτί και να βοηθήσει στο επόμενο στάδιο της συνεργασίας μας.

Αρχιτεκτονικός Σχεδιασμός της ανακαίνισης ξενοδοχείου

Το επόμενο βήμα είναι ίσως το πιο σημαντικό τόσο για σας όσο και για μας. Για σας γιατί η νέα μορφή της επιχείρηση σας βρίσκεται στα σκαριά και για μας γιατί αυτή είναι η φάση στην οποία έχουμε την δυνατότητα να εκμεταλλευτούμε το μεράκι και την δημιουργική φαντασία του εργατικού μας δυναμικού προς όφελος σας, ώστε να έχουμε ένα εμπνευσμένο και ελκυστικό αποτέλεσμα που θα σας εξασφαλίσει επιχειρηματική επιτυχία.  Τα σχεδία μας δημιουργούντα πάντα με γνώμονα την τουριστική σας επιτυχία πράγμα που σημαίνει ότι επιδιώκουμε αν πρόκειται για  μια ολική ανακαίνιση το νέο σας ξενοδοχείο να είναι όσο γίνεται πιο φιλόξενο και προσεγμένο, ενώ αν πρόκειται μια μερική ανακαίνιση ξενοδοχείου μεριμνούμε ώστε το ανακαινισμένο τμήμα να εντάσσετε αρμονικά στο σύνολο του ξενοδοχείου αλλά και να μην χάνει τίποτα από την αίγλη του κανούργιου. Η νέα διάταξη που προτείνουμε για τους χώρους σας εξασφαλίζουν την μέγιστη λειτουργικότητα τόσο για το προσωπικό όσο και για τους πελάτες σας.

Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός της ανακαίνισης του ξενοδοχείου πάντα συνοδεύεται από το απαραίτητο  χρονοδιάγραμμα εργασιών το οποίο σκοπεύει να ενημερώσει τον πελάτη πότε έχει προγραμματίστε να γίνει τι και πότε θα ολοκληρωθεί το σύνολο του έργου. Το στάδιο αυτό ολοκληρώνεται με την παρουσιάση του αρχιτεκτονικού σχεδίου στον πελάτη είτε στο χώρο του ανακαινιζόμενου ξενοδοχείου είτε στο χώρο μας. Σε κάθε περίπτωση ο πελάτης έχει την δυνατότητα να δει μια τρισδιάστατη απεικόνιση των αλλαγών που πρόκειται να γίνουν ώστε να ζητήσει αλλαγές όπου πιστεύει ότι απαιτούνται αλλά κυρίως να πάρει μια γεύση της μελλοντικής κερδοφορίας της επιχείρησής του. Μαζί με τον σχεδιασμό παρουσιάζεται και το χρονοδιάγραμμα και η σχετική οικονομοτεχνική μελέτη που υπογράφεται ανάμεσα στον πελάτη και την εταιρεία μας ώστε να είναι και τυπικά κατοχυρωμένος ότι θα υλοποιηθούν οι εργασίες που έχουν σχεδιαστεί στο ακέραιο και μάλιστα στο προσυμφωνημένο χρόνο.

Υλοποίηση τεχνικών εργασιών για την ανακαίνιση του ξενοδοχείου

Τα έμπειρα εξειδικευμένα συνεργεία που συνεργάζονται με την εταιρεία μας θα βρίσκονται το ταχύτερο δυνατό στο χώρο σας μετά και την υπογραφή του συμβολαίου μεταξύ μας  για να ξεκινήσουν να υλοποιούν το σχέδιο μας. Η εταιρεία μας εξαιτίας της μεγάλης πείρας που διαθέτει στις ανακαινίσεις ξενοδοχείων γνωρίζει ότι είναι σημαντικό να υπάρχει επαγγελματικός συντονισμός των τεχνικών εργασιών για αυτό και  φροντίζει ώστε αυτό το καθήκον να το αναλάβει έμπειρος πολίτικος μηχανικός. Πριν προβούμε στην αντικατάσταση των επίπλων και του εξοπλισμού βασική μας μέριμνα είναι να ελέγξουμε τις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις. Αν υπάρχει κάποια βλάβη φροντίζουμε να επισκευαστεί και ακολουθεί το σοβάντισμα που θα καλύψει τα σημάδια των επισκευών και του χρόνου στους τοίχους.  Επίσης είναι δυνατή και η ενεργειακή αναβάθμιση του επαγγελματικού σας χώρου που θα σας εξοικονομήσει ένα σεβαστό ποσό πάγιων εξόδων κλιματισμού του χώρου. Στην συνέχεια σειρά παίρνουν όπως καταλαβαίνεται η τοποθέτηση των νέων καλαίσθητων επίπλων που έχουν επιλεχθεί ειδικά για να αναδείξουν ένα φιλόξενο κλίμα στο ξενοδοχείο σας αλλά και ταυτόχρονα να ταιριάζουν με το στυλ και τον χαρακτήρα που θέλετε να μείνει στους πελάτες σας για την επιχείρησή  σας. Επειδή η τοποθέτηση των επίπλων είναι σημαντική εργασία τόσο για την λειτουργικότητα των χώρων όσο και για την άψογη αισθητική τους φροντίζουμε να επιμελούμαστε με υπευθυνότητα και μεράκι κάθε χώρο του ξενοδοχείου σας ξεχωριστά.  Με αυτό τον τρόπο είμαστε απόλυτα σίγουροι για το ολοκληρωμένο και ποιοτικό έργο που σας παραδίδουμε με την ολοκλήρωση των εργασιών.  Τα εσωτερικά και εξωτερικά κουφώματα , οι αλλαγές στο δάπεδο και τους τοίχους έρχονται να δώσουν τις τελευταίες πινελιές ανανέωσης.

Κόστος Ανακαίνισης Ξενοδοχείου

Η κοστολόγηση μιας ανακαίνισης ενός ξενοδοχείου δεν είναι σταθερή. Εξαρτάται από το πλήθος των εργασιών που πρέπει να γίνουν για να ολοκληρωθεί το έργο καθώς και από την φύση των συγκεκριμένων εργασιών. Αυτό που όμως είναι πάγια τακτική της εταιρείας μας είναι ότι σέβεται τις επιθυμίες των πελατών της και για αυτό φροντίζει να προσαρμόζεται στον προϋπολογισμό που εκείνοι είναι διατεθειμένοι να επενδύσουν. Σε περάτωση που εσείς επιλέξετε ηλεκτρονική επικοινωνία μαζί μας υπάρχει η δυνατότητα να ενημερωθείτε ηλεκτρονικά και για το κόστος των υλικών και των εργασιών με μία απόκλιση φυσικά.

reseption-hotel

Η ανακαίνιση ενός ξενοδοχείου διαφέρει σημαντικά από την οικιακή ανακαίνιση. Οι χώροι προς ανακαίνιση συνήθως είναι πιο περίπλοκοι και απαιτούν λεπτούς χειρισμούς γιατί ας μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για επαγγελματικό χώρο και μάλιστα τουριστικό. Αυτό σημαίνει ότι η εταιρεία που θα αναλάβει την ανανέωση του ξενοδοχείου σας δεν αρκεί να ξέρει μονό από ανακαινίσεις αλλά να διαθέτει εμπειρία και μάλιστα πολύχρονη συγκεκριμένα σε ξενοδοχεία. Η εταιρεία μας έγινε σαφές από όσα προηγήθηκαν ότι μπορεί να αναλάβει αυτό το σοβαρό και απαιτητικό έργο και λόγο εμπειρίας και λόγο του άρτια εκπαιδευμένου και ειδικευόμενου της προσωπικού. Μια δόκιμη σίγουρα θα σας πείσει. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε μια σοβαρή και εμπεριστατωμένη γνώμη από τους ειδικούς μας. Επικοινωνήστε μαζί μας το συντομότερο δυνατό και δεν θα το μετανιώσετε!

Προγραμματίζεις Ανακαίνιση Ξενοδοχείου ή Ενοικιαζομένων Δωματίων;