Η ανάγκη για ανακαίνιση κάνει αισθητή την παρουσία της σε περισσότερες περιστάσεις της ζωής όλων μας από αυτές που πάει το μυαλό σας με μια πρώτη σκέψη. Σκεφτείτε την περίπτωση ενός σπιτιού που εμφανίζει συνεχώς ζημιές και φθορές που είστε αναγκασμένοι να φτιάχνετε πληρώνοντας αδρά για επισκευές και περιστασιακά μερεμέτια. Δεν θα ήταν προτιμότερο να κάνετε μια μικρή  ανακαίνιση με τα χρήματα που διαθέτετε και να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο για πολύ καιρό;

Πόσοι από σας δεν εύχονται να είχαν ένα δροσερότερο σπίτι το καλοκαίρι και ένα πιο ζεστό το χειμώνα χωρίς να ξοδεύουν πολλά χρήματα  στο ηλεκτρικό ρεύμα ή στο πετρέλαιο; Αν είστε ένας από αυτούς χρειάζεστε μια ενεργειακή αναβάθμιση που μπορείτε να πετύχετε με μια ανακαίνιση του χώρου σας. Αν πάλι είστε από εκείνους που η ρουτίνα και η καθημερινή τρεχάλα σας έχει κουράσει και νιώθετε έντονα την ανάγκη της ανανέωσης τι καλύτερο μπορείτε να κάνετε και πάλι από μια ανακαίνιση; Και η λίστα δεν έχει τελειωμό. Aν ένα ευχάριστο γεγονός όπως είναι ένας γάμος που σηματοδοτεί μια ολοκαίνουργια ζωή βρίσκεται στα άμεσα μελλοντικά σας σχέδια πως θα κάνετε αυτό το νέο ξεκίνημα με το ίδιο ακριβώς σπίτι να σας δείχνει ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει; Ακόμα κι αν πρόσφατα αποκτήσατε ένα σπίτι ίσως από κάποια κληρονομιά χρειάζεστε μια ανακαίνιση για να το φέρετε στα μέτρα σας και να το νιώσετε δικό σας.

Για όποιο λόγο κι αν αποφασίσετε ότι χρειάζεστε την ανακαίνιση είστε στο κατάλληλο μέρος. Εμείς μπορούμε να σας βοηθήσουμε σε ότι ακριβώς χρειάζεστε. Δεν έχετε παρά να ρίξετε μια ματιά παρακάτω στην αναλυτική παρουσίαση των υπηρεσιών που σας προσφέρουμε.

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΣΠΙΤΙΟΥ

Η εταιρία μας έχει την δυνατότητα να αναλάβει ανακαινίσεις όλων των χώρων του σπιτιού είτε αυτές είναι ανακαινίσεις μπάνιου, είτε είναι ανακαινίσεις κουζίνας είτε κάποιου άλλου εσωτερικού ή και εξωτερικού χώρου του σπιτιού. Εσείς μας ενημερώνετε τι ακριβώς χρειάζεστε και εμείς σας προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών το οποίο περιλαμβάνει πλήρη τεχνική και επιστημονική κάλυψη ώστε να αποκτήσετε την  ιδανική ανακαίνιση για σας.
Πιο συγκεκριμένα ο τρόπος δουλειάς μας είναι ο ακόλουθος:

Πρώτη προσέγγιση

Το πρώτο βήμα για να έρθουμε σε επαφή πρέπει να γίνει από σας . Επιλέγετε κάποιον από τους διαθέσιμους διαύλους επικοινωνίας και μας πληροφορείτε για τις ανάγκες σας. Στην πρώτη μας αυτή επαφή μας  δίνετε τις πρώτες βασικές πληροφορίες για την ανακαίνιση σπιτιού που θέλετε να υλοποιήσετε. Οι πρώτες αυτές πληροφορίες αφορούν το ποιος είναι ο χώρος του σπιτιού προς ανακαίνιση, ποιες είναι οι ιδιαιτερότητες του όπως επίσης τι σας προβληματίζει ή τι θα θέλατε να μάθετε πριν πάρετε την τελική σας απόφαση. Στην εταιρεία μας υπάρχουν διαθέσιμα άτομα να σας εξυπηρετήσουν όποτε κι αν το χρειαστείτε οι οποίοι είναι εξειδικευμένοι συνεργάτες που μπορούν να λύσουν οποιαδήποτε απορία ή ενδοιασμό σας σχετικά με την ενδεχόμενη συνεργασία μας χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση ή δέσμευση για αυτή την πρώτη μας επαφή! Εκμεταλλευτείτε  λοιπόν την ευκαιρία να ακούσετε τι έχει να σας πει ένας ειδικός και ποιες θα είναι οι προτάσεις του για το χώρο σας. Δεν έχετε τίποτα να χάσετε!

Επίσκεψη του ειδικού στο χώρο σας

Εφόσον μετά την πρώτη μας επικοινωνία  αποφασίσετε ότι σας ενδιαφέρει μια συνεργασία με την εταιρεία μας, κατόπιν συνεννόησης, ένας από τους έμπειρους μηχανικούς μας, επισκέπτεται το χώρο σας για να αποκτήσει και ο ίδιος μια εικόνα της κατάστασης που επικρατεί στο χώρο των μελλοντικών εργασιών. Μην ξεχνάτε ότι η επαγγελματική ματιά είναι απαραίτητη γιατί ένα εξοικειωμένο μάτι βλέπει τον χώρο σας από άλλη οπτική γωνία.  Η αυτοψία του χώρου είναι κρίσιμης σημασίας και πρέπει να γίνει από ειδικό ώστε να καταγραφούν οι προφανείς αλλά και οι συγκαλυμμένες  του ανάγκες. Είναι σημαντικό να εξεταστεί εκτός από τον κύριο χώρο και ο περιβάλλοντας χώρος ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε την ομαλή διεξαγωγή των εργασιών. Στην επίσκεψη αυτή στην πλειοψηφία των περιπτώσεων γίνονται οι απαραίτητες μετρήσεις του χώρου προς ανακαίνιση, έτσι ώστε να έχουμε μια πιστή αποτύπωση του στο χαρτί με όλα τα ανοίγματα, τις εσοχές και τις κολώνες που αυτός διαθέτει. Μια τέτοια αποτύπωση θα μας βοηθήσει να πραγματοποιήσουμε πιο ολοκληρωμένες προτάσεις για την ανακαίνιση του χώρου σας και να οργανώσουμε καλύτερα το σύνολο των εργασιών.

Οι προτάσεις μας για την ανακαίνιση σας

Το επόμενο στάδιο  αφού έχουμε επισκεφτεί το χώρο σας είναι να σας παρουσιάσουμε αναλυτικά τις λύσεις που πιστεύουμε ότι ταιριάζουν καλύτερα στην ανακαίνιση του δικού σας χώρου και στις προσωπικές σας επιδιώξεις. Η παρουσίαση αυτή γίνεται προγραμματισμένα στον χώρο μας ή στο δικό σας όπου σας παρουσιάζουμε με φωτογραφικό υλικό ποιες ακριβώς πιστεύουμε ότι είναι οι αναγκαίες αλλαγές που πρέπει να γίνουν στο διαμέρισμα  σας καθώς και ποιες είναι οι τεχνικές εργασίες που πρέπει να λάβουν χώρα για να τις υλοποιήσουμε. Φυσικά αυτές οι προτάσεις δεν μπορούν παρά να συνοδεύονται από  ένα ρεαλιστικό χρονοδιάγραμμα  και μια επαγγελματική οικονομοτεχνική μελέτη . Το μεν χρονοδιάγραμμα  σας δίνει την δυνατότητα να ξέρετε αναλυτικά τι θα γίνει και σε ποια χρονική στιγμή. Είναι σημαντικό ότι μέσω του χρονοδιαγράμματος ενημερώνεστε για τον  πιθανότερο χρόνο ολοκλήρωσης του έργου. Η δε οικονομοτεχνική μελέτη ουσιαστικά είναι μια έγγραφη δέσμευση της εταιρείας μας απέναντι σας. Σε αυτή την συμφωνία δεσμεύεται η εταιρεία μας ότι θα ολοκληρώσει τις απαιτούμενες εργασίες για την ανανέωση του χώρου σας στον προσυμφωνημένο χρόνο χωρίς αποκλίσεις. Κατοχυρώνετε  έτσι και τυπικά την ολοκλήρωση των εργασιών και είστε σίγουροι ότι θα τηρηθούν όλα αυτά για τα οποία θα πληρώσετε. Επίσης, είναι σημαντικό ότι σε αυτή την παρουσίαση είμαστε ανοιχτοί στην συζήτηση για την ανακαίνιση σπιτιού σας. Μπορείτε να εκφράσετε ελεύθερα τη γνώμη σας, τις αντιρρήσεις και τις απορίες που τυχόν έχετε. Να είστε σίγουροι ότι θα τις ακούσουμε με πολύ προσοχή, θα τις αξιολογήσουμε και θα προσπαθήσουμε να προσαρμοστούμε σε αυτές ή να τις εντάξουμε στα υπάρχοντα σχέδια. Σεβόμαστε απόλυτα το γεγονός ότι πρόκειται για τον δικό σας χώρο και έχετε τον πρώτο λόγο για αυτόν μιας και εσείς είστε εκείνοι που θα τον ζουν καθημερινά. Εμείς απλά προσφέρουμε τα μέσα για να κάνετε αυτό που επιθυμείτε πραγματικότητα και θα δώσουμε στην γνώμη σας την απαιτούμενη βαρύτητα.

Πλήρη τεχνική και επιστημονική κάλυψη σε κάθε ανακαίνιση

Έχοντας συμφωνήσει στο σχέδιο που θα ακολουθήσουμε στην ανακαίνιση του σπιτιού σας περνάμε στο στάδιο των τεχνικών εργασιών. Κρίσιμο σημείο αποτελεί σε αυτό το στάδιο αναμφίβολα ο συντονισμός των εργασιών. Χωρίς αμφιβολία ο συντονισμός των εργασιών είναι μια εξαιρετικά απαιτητική  διαδικασία που χρειάζεται πείρα αλλά και εξειδικευμένες γνώσεις για να μπορεί ο αρμόδιος να ανταποκριθεί και να ολοκληρώσει με επιτυχία τις απαιτούμενες εργασίες. Στην εταιρεία μας  έχοντας πλήρη επίγνωση των απαιτήσεων αυτών αυτό το ρόλο αναλαμβάνει ειδικός πεπειραμένος μηχανικός.
Όπως ίσως γνωρίζετε μια ανακαίνιση απαιτεί πολύπλευρες τεχνικές εργασίες. Οι πιο συνηθισμένες απαιτήσεις μιας ανακαίνισης είναι οι αποξηλώσεις, οι καθαιρέσεις, η τοποθέτηση πλακιδίων,τα σοβαντίσματα, το βάψιμο και τα κτισίματα. Από εκεί και πέρα μπορεί  σε μια ανακαίνιση να προκύψουν πιο ειδικές ανάγκες όπως οι υδραυλικές αλλαγές ή οι ηλεκτρολογικές παρεμβάσεις. Ακόμα κι αν χρειαστεί μια θερμομόνωση ή μια υγρομόνωση στα πλαίσια των απαιτούμενων αλλαγών μπορούμε να ανταποκριθούμε. Είτε οι ανάγκες λοιπόν για την ανακαίνιση του διαμερίσματός σας είναι ειδικές είτε όχι, διαθέτουμε εξειδικευμένα συνεργεία που μπορούν να υλοποιήσουν κάθε τεχνική εργασία με αξιοπιστία. Το συνεργείο που αναλαμβάνει κάθε επιμέρους εργασία έχει εξειδικευτεί στην συγκεκριμένη δουλειά πράγμα που εγγυάται το ιδανικό αποτέλεσμα στην ανακαίνιση του χώρου σας.

Αναλαμβάνουμε την τελειοποίηση σπιτιου με ιδανικές λύσεις διακόσμησης

Επειδή η διακόσμηση ενός σπιτιού είναι εκείνη που τελικά θα αναδείξει την υπόλοιπη δουλειά μας με το καλύτερο τρόπο είναι σημαντικό να γίνει σωστά. Είναι αρχή μας να παραδίδουμε ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα και ένα χώρο που είναι κυριολεκτικά έτοιμος προς χρήση οπότε δεν θα μπορούσαμε να μην συνεργαστούμε με επαγγελματίες διακοσμητές που θα εμπνευστούν την κατάλληλη διακοσμητική πινελιά που θα τελειοποιήσει το χώρο σας. Σας παρέχουμε λοιπόν τις ιδανικές λύσεις διακόσμησης προσαρμοσμένες ακριβώς στο δικό σας χώρο. Πιστοί στην φιλοσοφία μας που δίνει προτεραιότητα στην γνώμη σας, σας παρουσιάζουμε αναλυτικά και πάλι τις ιδέες μας πριν εφαρμοστούν στο χώρο σας. Αρκετά σημαντική επισήμανση σε αυτό το σημείο είναι ότι μαζί με την παρουσίαση των ιδεών μας, έχετε τη ευκαιρία να δείτε και δείγματα όλων των υλικών που θα χρησιμοποιηθούν, έτσι ώστε  να δημιουργήσετε μια ολοκληρωμένη εικόνα κοντά στο τελικό αποτέλεσμα. Έχετε λοιπόν την δυνατότητα να διαμορφώσετε το διαμέρισμά σας με τέτοιο τρόπο ώστε να νιώθετε ευχάριστα και οικεία σε αυτό.

Κόστος ανακαίνισης

Η κυριότερη επιδίωξη μας αφουγκραζόμενοι την οικονομική δυσπραγία των καιρών είναι να προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες ανακαίνισης προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας  χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα. Στόχος μας είναι να προσαρμοστούμε στα χρήματα που έχετε να διαθέσετε για την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου ώστε να μην ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας αλλά και να αποκτήσετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Λάβετε υπόψιν σας  ότι το συνολικό κόστος ανακαίνισης με τον δομημένο τρόπο προσέγγισης των εργασιών από την εταιρεία μας  θα σας γλιτώσουν χρήματα της τάξης του 30% που συνήθως επιβαρύνεστε χωρίς να το γνωρίζετε επιπλέον από ζημιές ή  φθορές που προκύπτουν κατά την διάρκεια των εργασιών.

apoksilosi

Μην διστάσετε λοιπόν να επικοινωνήσετε μαζί μας για να βρούμε από κοινού την καλύτερη επαγγελματική λύση για την ανακαίνιση του σπιτιού σας. Επιλέξτε εμάς αν θέλετε να πιάσουν τόπο τα χρήματα που θα επενδύσετε για μία νέα αλλαγή! Είναι σίγουρο ότι δεν θα το μετανιώσετε.

Προγραμματίζεις Ανακαίνιση στο Σπίτι ή την Επιχείρηση;