Η ανακαίνιση μπάνιου είναι η πιο δημοφιλής ανακαίνιση μετά από την ανακαίνιση της κουζίνας για όσους επιθυμούν να ανανεώσουν το χώρο τους χωρίς να μπουν στην πιο χρονοβόρα και δαπανηρή διαδικασία μιας ολικής ανακαίνισης σπιτιού. Πολλοί ίσως πιστεύουν ότι η ανακαίνιση μπάνιου είναι ίσως μια περιττή και ανώφελη κίνηση με τις παρούσες οικονομικές συνθήκες και ίσως να έχουν δίκιο όταν μια ανακαίνιση μπάνιου γίνεται μόνο για λόγους αισθητικής. Δεν ισχύει όμως σε όλες τις περιπτώσεις κάτι τέτοιο. Υπάρχουν καταστάσεις που η ανακαίνιση μπάνιου είναι όχι μόνο απαραίτητη αλλά επιβεβλημένη για να συνεχίσει το σπίτι σας την εύρυθμη λειτουργία του. Σκεφτείτε ένα σπίτι παλαιάς κατασκευής το οποίο θέλετε να χρησιμοποιήσετε για ιδιοκατοίκηση ή που θέλετε να ενοικιάσετε για να αυξήσετε το εισόδημα σας. Αν το σπίτι υπερβαίνει τα 25 – 30 χρόνια ζωής τότε είναι απίθανο να μην εμφανίσει σοβαρά προβλήματα στο σύστημα ύδρευσης και αποχέτευσης του μπάνιου. Δεν είναι μόνο αυτό όμως το πρόβλημα ενός παλαιού σπιτιού. Τα είδη υγιεινής σίγουρα δεν θα  εξυπηρετούν την εύκολη καθαριότητα του χώρου σας και θα απαιτούν αντικατάσταση άμεσα. Επίσης, η εργονομία και η λειτουργικότητα του μπάνιου που θα είναι κατασκευασμένο με τις ελλείπεις γνώσεις μιας άλλης εποχής σίγουρα θα σας προκαλέσει δυσκολίες στην χρήση του που θα μπορέσετε να βελτιώσετε ανακαινίζοντας το! Αλλά ακόμα και αν το σπίτι σας δεν είναι παλαιό μπορεί να προκύψει κάποια βλάβη στις υδραυλικές εγκαταστάσεις που θα εμποδίζει την σωστή χρήση του λουτρού και δεν θα έχετε άλλη εναλλακτική από το να το ανακαινίσετε. Πολλές φορές κατασκευαστικά λάθη στο ίδιο το μπάνιο μπορεί να επιβάλλουν μια ανακαίνισή του προκειμένου να διορθωθούν. Δεν είναι λίγες και οι περιπτώσεις που προκύπτει κάποια βλάβη σε γειτονικό δωμάτιο του μπάνιου, η οποία για να επιδιορθωθεί πρέπει να παρέμβετε αναγκαστικά και στο λουτρό σας. Τότε μια ανακαίνιση μπάνιου μπορεί να μην ήταν στα άμεσα σχεδία σας αλλά σίγουρα θα αναγκαστείτε να την πραγματοποιήσετε. Για οποίο λόγο κι αν σχεδιάζετε να ανακαινίσετε το μπάνιο σας το σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να επιλέξετε μια αξιόπιστη τεχνική εταιρεία ανακαινίσεων για να αναλάβει αυτήν την σοβαρή παρέμβαση για το σπίτι σας και την ζωή σας. Η εταιρεία μας όπως θα διαπιστώσετε και από τα ακόλουθα διαθέτει την απαραίτητη εμπειρία και υπευθυνότητα για να μπορέσετε να την εμπιστευτείτε. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να ενημερωθείτε για τον αξιόπιστο τρόπο δουλειάς παρακάτω.

Επίσκεψη στο χώρο σας

Το πρώτο βήμα που απαιτείται για να ξεκινήσει η ανακαίνιση του μπάνιου σας είναι να επιδιώξετε μια πρώτη επικοινωνία μαζί μας με οποίο από τους διαθέσιμους τρόπους σας εξυπηρετεί. Στην πρώτη αυτή συνομιλία με κάποιον από τους εξιδανικευμένους συνεργάτες μας συνήθως κανονίζουμε   ένα ραντεβού στο χώρο σας όπου ο ειδικός πολίτικος μηχανικός που θα αναλάβει την ανακαίνιση του μπάνιου σας επισκέπτεται το σπίτι σας, έτσι ώστε να αποκτήσει μια επαγγελματική άποψη για το χώρο σας, τις ανάγκες και τις τεχνικές εργασίες που απαιτούνται για να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί σε σας ένα μπάνιο όσο το δυνατόν καλύτερης λειτουργικότητας και αισθητικής.  Ο ειδικός παρατηρεί την υπάρχουσα διάταξη του μπάνιου σας, βλέπει τι υπάρχει πλησίον του χώρου αυτού, διαπιστώνει τις ελλείψεις  με μια πρώτη ματιά και τα καταγράφει λεπτομερώς. Στην πρώτη αυτή επίσκεψη γίνονται και όλες οι απαιτούμενες μετρήσεις του χώρου που θα επιτρέψουν στον πολιτικό μηχανικό  που σας επισκέφτηκε και στους συνεργάτες του να αποτυπώσουν με ακρίβεια το χώρο σας και τις κατασκευαστικές του ιδιαιτερότητες. Όσο πιο λεπτομερής και αναλυτική είναι η αποτύπωση του μπάνιου σας σε αυτό το στάδιο τόσο πιο στοχευόμενες και επιτυχημένες θα είναι οι προτάσεις που θα σας παρουσιάσουμε αργότερα για την ανακαίνιση σας. Η εταιρεία μας ωστόσο αφουγκραζόμενη τους αυξημένους ρυθμούς της καθημερινότητας και το πιεστικό σας πρόγραμμα, σας δίνει τη δυνατότητα να φωτογραφίσετε εσείς οι ίδιοι τον χώρο σας και να αποστείλετε αυτές τις φωτογραφίες του μπάνιου σας μέσω e-mail προκειμένου να λάβετε τις προτάσεις μας. Αυτή είναι η ιδανική λύση για πολυάσχολους που δεν θα μπορούσαν να αφιερώσουν χρόνο στην πρώτη επίσκεψη του ειδικού μας.

Σχεδιασμός της ανακαίνισης μπάνιου

Το επόμενο στάδιο μετά την πρώτη επίσκεψη στο χώρο σας είναι ο σχεδιασμός του νέου σας μπάνιου από τους έμπειρους συνεργάτες μας. Ο σχεδιασμός αυτός γίνεται εξατομικευμένα για κάθε ένα από τους πελάτες που μας τιμούν με την προτίμηση τους.  Λαμβάνοντας υπόψη τον προϋπολογισμό του έργου που εσείς έχετε ορίσει, μελετούμε τις ανάγκες του δικού σας μπάνιου, τις προσωπικές σας επιθυμίες και καταλήγουμε σε ένα σχέδιο που παρουσιάζει την νέα εργονομική διάταξη του μπάνιου σας. Το σχέδιο αυτό πληρεί τόσο τους οικονομικούς περιορισμούς που μας θέσατε, την προσωπική σας αισθητική αλλά και την βελτιωμένη λειτουργικότητα του χώρου που θα σας εξασφαλίσει καλύτερη εμπειρία χρήσης. Αφού είναι έτοιμος ο σχεδιασμός φροντίζουμε να σας τον παρουσιάσουμε χωρίς καμία καθυστέρηση. Η παρουσίαση των σχεδίων για την ανακαίνιση  μπάνιου  μπορεί να γίνει με ένα δεύτερο ραντεβού στο χώρο σας αλλά και στον δικό μας χώρο. Συνήθως η παρουσίαση συνοδεύεται από μια τρισδιάστατη απεικόνιση των προτεινόμενων αλλαγών του μπάνιου ώστε να μπορέσετε να αποκτήσετε άμεσα και πριν οποιαδήποτε παρέμβαση μια ολοκληρωμένη εικόνα για το πως θα είναι ο χώρος σας μετά τις αλλαγές. Κατά την διάρκεια της παρουσίασης αυτής μπορούν να γίνουν όσες αλλαγές θεωρείτε απαραίτητες στα σχεδία μας κατόπιν συζήτησης με τον ειδικό για να έχετε το μπάνιο που έχετε φανταστεί.

Επιλογή των απαραίτητων ειδών υγιεινής για την ανακαίνιση του μπάνιου σας

Αφού έχουμε καταλήξει στην τελική διαμόρφωση του νέου σας μπάνιου ξέρουμε και τι θα πρέπει να προμηθευτούμε από πλευράς υλικών και ειδών υγιεινής. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε από μια τεράστια ποικιλία εκείνα τα μεμονωμένα κομμάτια που ικανοποιούν το προσωπικό σας γούστο. Πέρα όμως από την αισθητική πλευρά, η εταιρεία μας επιδιώκει να αποκτήσετε ένα μπάνιο που θα το ευχαριστηθείτε στη χρήση, οπότε κάποιος από τους συνεργάτες μας θα είναι εκεί κατά την επιλογή ώστε να σας κατευθύνει προς τις επιλογές εκείνες που δεν θα ικανοποιούν μονό το μάτι αλλά θα είναι και βολικές στην καθημερινή χρήση.  Στα πλαίσια της φιλοσοφίας μας που θέτει σε προτεραιότητα την ικανοποίηση σας τα ειδή υγιεινής που σας προσφέρουμε, είναι επώνυμα και φυσικά πιστοποιημένης ποιότητας, έτσι ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε ένα αποτέλεσμα που θα το διακρίνει αντοχή και μακροζωία.

Υλοποίηση τεχνικών εργασιών για την ανακαίνιση του μπάνιου

Οι τεχνικές εργασίες ξεκινούν στο μπάνιο σας υπό την επίβλεψη του έμπειρου πολιτικού μηχανικού της εταιρείας μας, ο οποίος διαπιστωμένα μπορεί να ανταπεξέλθει σε αυτά τα άκρως απαιτητικά καθήκοντα που του έχουν ανατεθεί. Ανάλογα με το σχέδιο που έχουμε προσυμφωνήσει ποικίλουν και οι τεχνικές εργασίες που πρέπει να γίνουν. Οι εργασίες συνήθως ξεκινούν στις περισσότερες περιπτώσεις  με τις αποξηλώσεις των ειδών υγιεινής και των πλακιδίων. Αφού αφαιρεθούν τα πλακάκια τα παλιά έπιπλα και ειδή υγιεινής ακολουθεί σοβάντισμα των τοίχων όπου υπάρχει ανάγκη. Εφόσον κρίνεται αναγκαίο με βάση την κατάσταση του μπάνιου σας μπορεί να πραγματοποιηθεί έλεγχος στις υδραυλικές εγκαταστάσεις. Τα εξειδικευμένα συνεργεία υδραυλικών μας, διορθώνουν άμεσα και με υπευθυνότητα οποιαδήποτε βλάβη στο δίκτυο ύδρευσης ή στο δίκτυο αποχέτευσης του μπάνιου σας αλλάζοντας τις απαιτούμενες σωληνώσεις ακόμα και μέχρι την κοινόχρηστη σωλήνα της πολυκατοικίας σας. Μετά από συγκατάθεσή σας μπορούμε να εγκαταστήσουμε πινάκα υδροληψίας, ο οποίος διαθέτει ξεχωριστό διακόπτη για κάθε παροχή νερού, έτσι ώστε να μπορείτε να  διαχειρίζεστε εύκολα το νερό σε περίπτωση ζημιάς. Έκτος όμως από τα υδραυλικά του μπάνιου σας φροντίζουμε και τις ηλεκτρολογικές εργασίες που πρέπει να γίνουν. Οι ηλεκτρολογικές εργασίες μπορεί να αφορούν απλή αντικατάσταση πρίζας και γενικού φωτισμού ως και τον έλεγχο του θερμοσίφωνα. Το επόμενο βήμα στις εργασίες μετά και τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις είναι η τοποθέτηση των νέων ειδών υγιεινής και των επίπλων του μπάνιου. Ότι επιλέξατε εσείς οι ίδιοι παίρνει τη θέση του στο μπάνιο σας. Έπειτα σειρά έχουν τα νέα πλακίδια τοίχου και δαπέδου που πρέπει να τοποθετηθούν αφού έχουν επιλέγει στο κατάλληλο χρώμα και μέγεθος για το μπάνιο σας. Η ανακαίνιση του μπάνιου σας ολοκληρώνεται με το βάψιμο των τοίχων από έμπειρα συνεργεία που χρησιμοποιούν αντιμουχλικά και οικολογικά χρώματα. Τα συνεργεία μας επίσης ως άρτια εκπαιδευμένα μπορούν να σας παρέχουν οποιαδήποτε τεχνοτροπία τοίχου επιθυμείτε. Να επισημάνουμε βέβαια ότι σε κάθε περίπτωση ακλουθείτε ευλαβικά το σχέδιο μας και γίνονται μονό οι εργασίες που βοηθούν στην υλοποίηση όσων έχουμε ορίσει.

Κόστος ανακαίνισης μπάνιου

Η εταιρεία μας έχοντας επίγνωση των σοβαρών οικονομικών δυσκολιών της εποχής μας, φροντίζει ώστε να προσφέρει τις ποιοτικότερες και πιο οικονομικές λύσεις που κυκλοφορούν στην αγορά για τους πελάτες της, έχοντας ως μόνο περιορισμό της τον οικονομικό προϋπολογισμό του εκατοστέ πελάτη που επιδιώκει να μην τον υπερβαίνει. Για όσους επιλέξουν να επικοινωνήσουν μαζί μας με e-mail παρέχετε η δυνατότητα να ενημερωθούν ηλεκτρονικά για το κόστος των εργασιών. Όσο για την αποπληρωμή σας μπορείτε να κάνετε χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας αφού η εταιρεία μας διαθέτει μηχάνημα pos. Ολοκληρώνοντας είναι σημαντικό να επιλέξετε μια τεχνική εταιρεία ανακαινίσεων που θα αναδείξει τον χώρο σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και θα το κάνει με την ενεργή συμμετοχή σας καθόλα την διάρκεια των εργασιών. Όπως έγινε αντιληπτό η εταιρεία μας σας προσφέρει απλόχερα αυτή την δυνατότητα οπότε δεν χάνεται τίποτα να επικοινωνήσετε μαζί μας έστω και διερευνητικά! Σας εγγυούμαστε ότι θα μείνετε ικανοποιημένοι! Επικοινωνήστε μαζί μας το συντομότερο και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα βρίσκεται κοντά σας.

Προγραμματίζεις Ανακαίνιση στο Σπίτι ή την Επιχείρηση;