Αύγουστος 06 2017 0Comment
7+1 Συμβουλές για Ανακαίνιση Σπιτιού και Χρήσιμα Tips

7+1 Συμβουλές για Ανακαίνιση Σπιτιού και Χρήσιμα Tips

Αξιοποιώντας στο έπακρο το σπίτι σας θα προσδώσετε επιπλέον αξία σε αυτό σε μια εποχή που η κτηματαγορά πλήττεται αν κάνετε μία ανακαίνιση σπιτιού. Θεωρείται μια καλή χρονική στιγμή για να σχεδιάσετε την ανακαίνιση της κατοικίας σας. Παρακάτω θα βρείτε βασικές συμβουλές πριν και μετά την ανακαίνιση του σπιτιού σας.

– Ορίστε έναν προϋπολογισμό. Πρέπει να υπολογίσετε το κόστος για να κάνετε κάποια ανακαίνιση. Ανάλογα με το πόσο παλιό είναι το σπίτι σας, ο προϋπολογισμός αυξάνεται για το εάν πρέπει να εκτελέσετε σημαντικές επισκευές, ειδικά αν πρόκειται για ηλεκτρολογικές εργασίες  και υδραυλικές παρεμβάσεις. Μια καλή συμβουλή είναι να λάβετε δωρεάν εκτιμήσεις για τέτοιες επισκευές. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εκτίμηση ως σημείο αναφοράς όταν ζητάτε άλλες προσφορές.

– Δημιουργήστε χώρους. Για παράδειγμα, μπορείτε να μετατρέψετε μέρος του χώρου του γκαράζ σας ως μίνι δωμάτιο ή δωμάτιο επισκεπτών. Αυτό που είναι σημαντικότερο εδώ είναι η μόνωση του δωματίου. Οι μονωμένες πόρτες γκαράζ είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε για να καταστήσετε το γκαράζ έτοιμο. Στη συνέχεια, μπορείτε να αρχίσετε να σχεδιάζετε πώς θα μπορούσατε να μετατρέψετε τον χώρο σε ένα επιπλέον δωμάτιο.

– Αποσύρετε παλιά αντικείμενα. Είναι καλύτερα να έχετε περισσότερο διαθέσιμο χώρο για να εφαρμόσετε μια νέα ιδέα στο μέλλον ή να προγραμματίσετε την ανακαίνιση στο σπίτι σας. Θα εκπλαγείτε με το πόσα χρήματα μπορείτε να κερδίσετε από τα παλιά έπιπλα. Είναι καλύτερα να απαλλαχθείτε από οτιδήποτε νομίζετε ότι δεν θα χρειαστείτε. Καλύτερα ακόμα, να τραβήξετε φωτογραφίες των αντικειμένων που θέλετε να πουλήσετε και να τα δημοπρατήσετε σε έναν ηλεκτρονικό ιστότοπο. Έτσι θα εξοικονομήστε χρήματα για την ανακαίνισή σας.

– Αγοράστε μέσα αποθήκευσης και εξοικονομήστε χώρο. Αυτά τα μέσα έχουν σχεδιαστεί σωστά ώστε να μπορούν να στοιβάζονται αντικείμενα που ίσως να μην χρειάζεστε αυτή τη στιγμή αλλά ίσως να χρειαστούν αργότερα. Για παράδειγμα, τα χειμωνιάτικα ρούχα μπορεί να είναι πολύ ογκώδη. Κατά τη διάρκεια των μη χειμωνιάτικων μηνών τα έχετε αποθηκεύσει σε έναν από αυτούς τους αποθηκευτικούς χώρους, ώστε να έχετε περισσότερο χώρο στο ντουλάπι σας.

Tips Ανακαίνισης

Οι 7+1 συμβουλές ανακαίνισης στο σπίτι που περιγράφονται παρακάτω θα σας επιτρέψουν να συνειδητοποιήσετε ότι δεν χρειάζεται να «αλλάξετε» σπίτι για να αναδείξετε μια νέα και αναζωογονητική ατμόσφαιρα στην κατοικία σας.

1. Η επέκταση χώρου είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Η επέκταση του σπιτιού σας όχι μόνο προσδίδει μεγαλύτερο χώρο αλλά δίνει και μια νέα εντύπωση. Εάν έχετε μεγαλύτερο χώρο στον κήπο σας, μπορείτε να προσθέσετε το γυαλί ως υλικό για την απόκτηση ενός πιο καλλιτεχνικού ύφους.

2. Ανανέωση χρωμάτων τοίχου. Βελτιώστε το σπίτι σας έχοντας ένα νέο σχέδιο για τους τοίχους σας. Ναι, μπορείτε να έχετε μια ποικιλία σχεδίων για τον τοίχο σας. Η χρήση οικολογικών χρωμάτων θα σας προσφέρει ένα υγιεινό περιβάλλον χωρίς τοξικές συνθέσεις και οσμές χωρίς να κάνετε παραχωρήσεις στην ποιότητα και την ποσότητα των χρωμάτων σας.

3. Ο χώρος που θα ενισχύσει σημαντικά την αξία του σπιτιού σας είναι η κουζίνα. Μπορείτε να ανακαινίσετε ολόκληρη την κουζίνα, αλλά εάν έχετε περιορισμένο προϋπολογισμό, μπορείτε να αγοράσετε νέες συσκευές ή να εγκαταστήσετε νέα ντουλάπια και πόρτες.

4. Η ανακαίνιση του μπάνιου σας θα προσθέσει επίσης αξία στο σπίτι σας. Για να εξοικονομήσετε χρήματα, μπορείτε να αλλάξετε το νεροχύτη ή  έπιπλα μπάνιου που έχουν παύσει να είναι λειτουργικά.

5. Κάνοντας μια φιλική προς το περιβάλλον ανακαίνιση είναι μία από τις σημαντικότερες συμβουλές ανακαίνισης στο σπίτι. Βοηθήστε το περιβάλλον χρησιμοποιώντας υλικά φιλικά προς το περιβάλλον ή αγοράζοντας ανακυκλωμένα υλικά. Προσπαθήστε, επίσης, να εξοικονομείτε ενέργεια. Ελέγξτε τη μόνωση του σπιτιού σας και αντικαταστήστε τη με μόνωση εξοικονόμησης ενέργειας.

6. Μπορείτε επίσης να έχετε μια υπέροχη θέα στον όμορφο κήπο σας χρησιμοποιώντας περσίδες ή κουρτίνες που ταιριάζουν στη μόδα του σπιτιού σας. Βελτιώστε τον κήπο τοποθετώντας μια νέα σειρά τραπεζιών και καρέκλες κήπου. Και πάλι, επιλέξτε οικολογικά υλικά.

7. Η αγορά νέων ηλεκτρικών συσκευών στο σαλόνι και την κουζίνα σε μία ανακαίνιση σπιτιού θα αναβαθμίσει το επίπεδο των αλλαγών σας. Προσπαθήστε να διακοσμήσετε το σαλόνι σας με νέες σειρές καναπέδων.

7+1. Να οργανώσετε μικρότερα πράγματα, όπως τα βιβλία σε ένα νέο ράφι ή βιβλιοθήκη. Κάντε το σπίτι σας ευρύχωρο οργανώνοντάς το έξυπνα. Η ανακαίνιση δεν θα είναι χρήσιμη αν όλοι οι χώροι του σπιτιού δεν είναι σωστά οργανωμένοι και συντηρημένοι. Η σωστή συντήρηση είναι το κλειδί για το σπίτι σας, ώστε να είναι όμορφο και λειτουργικό ακόμα και για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η εταιρεία μας ειδικεύεται σε πλήρεις ανακαινίσεις διαμερισμάτων, επαγγελματικών χώρων και ξενοδοχειακών μονάδων και είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με την ανακαίνιση του δικού σας χώρου.

fouskasjohn

Write a Reply or Comment