Ανακαίνιση Σπιτιού στους Αμπελόκηπους Αθηνών

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ

Η πολυκατοικία ήταν αρκετά παλαιά οπότε το ίδιο συνέβαινε και στο διαμέρισμα που ασχοληθήκαμε.

Οι ηλεκτρολογικές και οι υδραυλικές εγκαταστάσεις άλλαξαν και κατασκευάστηκαν νέες σύμφωνα με τους κανόνες και τις απαιτήσεις της σημερινής εποχής. Η κουζίνα τροποποιήθηκε, ενώ η μεγάλη αλλαγή έγινε με την ανακαίνιση του μπάνιου, το οποίο μεταμορφώθηκε στην κυριολεξία και τοποθετήθηκε μία ακρυλική μπανιέρα. Το παλαιό ξύλινο δάπεδο αποξηλώθηκε και τοποθετήθηκε σε όλο το διαμέρισμα ένα τετράγωνο μεγάλο πλακάκι από γρανίτη σε μία όμορφη γήινη απόχρωση του γκρι.

Στο χωλ και το δωμάτιο κατασκευάστηκαν νέες ντουλάπες από μελαμίνη σε μία όμορφη απαλή απόχρωση. Η ανακαίνιση σπιτιού συνεχίστηκε με την τοποθέτηση νέων εσωτερικών πορτών laminate και την τοποθέτηση μίας θωρακισμένης πόρτας. Η εταιρεία μας κλήθηκε να υλοποιήσει μία ανακαίνιση σπιτιού στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην περιοχή των Αμπελοκήπων.

Τέλος το διαμέρισμα χρωματίστηκε και η ανακαίνιση σπιτιού ολοκληρώθηκε. Η Τεχνική Κατασκευαστική Ι.Φούσκας αναλαμβάνει πλήρεις ανακαινίσεις διαμερισμάτων, ξενοδοχείων και επαγγελματικών χώρων και είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση αρκεί να επικοινωνήσετε μαζί μας.

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

VIDEO ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Categories:
Client: Πελάτης Ανακαίνισης
Location: Αμπελόκηποι
Surface Area: 75 τμ
Completed: 2017
Architect: Γιάννης Φούσκας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγ. Γλυκερίας 5, Γαλάτσι, 11 147

213 029 3950

213 029 3950

697 321 8382

info@anakainisi.gr

Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 - 18:00

Προγραμματίζεις Ανακαίνιση στο Σπίτι ή την Επιχείρηση;