Ανακαίνιση Σπιτιού στο Κέντρο (Παγκράτι)

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ

Η εταιρεία μας κλήθηκε να ολοκληρώσει μία πολύ όμορφη ανακαίνιση σπιτιού στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην περιοχή του Παγκρατίου. Το διαμέρισμα ήταν αρκετά παλαιό όπως και τα περισσότερα της Αθήνας με δυσλειτουργική διαρρύθμιση αλλά τελικά αποφασίσαμε να το κάνουμε πιο λειτουργικό αφου αρχικά γκρεμίσαμε αρκετούς τοίχους. Η κουζίνα πλέον έγινε ενιαία με το σαλόνι και το μπάνιο τετραγωνίστηκε αφού είχε λοξούς τοίχους οι οποίοι γκρεμίστηκαν και χτίστηκαν από την αρχή. Το αποτέλεσμα όπως βλέπετε στις φωτογραφίες μας δικαίωσε. Αρχικά αποξηλώθηκαν όλα τα ξύλινα δάπεδα του διαμερίσματος και αφού κατασκευάστηκε τσιμεντοκονία στη συνέχεια τοποθετήθηκαν πλακάκια σε απομίμιση ξύλου. Οι ηλεκτρολογικές και οι υδραυλικές εγκαταστάσεις αντικαταστάθηκαν με νέες σύμφωνα με τις απαιτήσεις της εποχής μας.

Η ανακαίνιση μπάνιου έγινε αφαιρόντας τη μπανιέρα και κατασκευάζοντας μία χτιστή ντουζιέρα που περικλείεται από μία καμπίνα ανοιγόμενη. Αντί για εέπιπλο μπάνιου δημιουργήθηκε ένας χτιστός πάγκος με έναν όμορφο επιτραπεζιο νιπτήρα, ενώ τοποθετήθηκε εντοιχισμένο καζανάκι με κρεμαστή λεκάνη. Τα παλαιά ξύλινα κουφώματα αντικαταστάθηκαν με νέα κουφώματα αλουμινίου με ηλεκτρικά μοτέρ στα παντζούρια καθώς τοποθετήσαμε και νέες εσωτερικές πόρτες σε μία απόχρωση που δένει απόλυτα με το γενικό σύνολο.

Στη συνέχεια η ανακαίνιση σπιτιού προχώρησε με την κουζίνα, η οποία έγινε από υλικό βακελίτη με γύρισμα πάσου για σκαμπό και στην πλάτη του πάγκου αντί για πλακάκια τοποθετήθηκε τζάμι ασφαλείας σε απόχρωση που δένει με την κουζίνα. Οι παλαιές ντουλάπες ανανεώθηκαν με νέες και τοποθετήθηκε στο διαμέρισμα μία πόρτα ασφαλείας, έτσι ώστε να βελτιωθεί η ασφάλεια. Τέλος το διαμέρισμα χρωματίστηκε σε όμορφες γήινες αποχρώσεις.

Ευχαριστούμε θερμά την οικογένεια για την ευκαιρία και την εμπιστοσύνη που μας έδειξε για να κάνουμε αυτήν την πραγματική αλλαγή στο διαμέρισμά τους και ελπίζουμε να έχουμε στο μέλλον και δεύτερη συνεργασία! Ευχόμαστε να έχουν μία όμορφη διαμονή στο νέο τους σπίτι!

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

VIDEO ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Categories:
Client: Πελάτης Ανακαίνισης
Location: Παγκράτι
Surface Area: 75
Completed: 2018
Architect: Ιωάννης Φούσκας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγ. Γλυκερίας 5, Γαλάτσι, 11 147

213 029 3950

213 029 3950

697 321 8382

info@anakainisi.gr

Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 - 18:00

Προγραμματίζεις Ανακαίνιση στο Σπίτι ή την Επιχείρηση;