Λεπτομέρειες Ανακαίνισης Διαμερίσματος στο Μεταξουργείο

Η εταιρεία μας ανέλαβε ένα δύσκολο έργο ανακαίνισης στο κέντρο της Αθήνας. Το διαμέρισμα θα γίνει χρήση για airbnb αφού το υποστηρίζει και το σημείο στο οποίο βρίσκεται. Το διαμέρισμα ήταν μικρό και προσπαθήσαμε να το κάνουμε πιο λειτουργικό. Η παιλαιά κουζίνα ήταν αρχικά στο βάθος δίπλα από το υπνοδωμάτιο και το μπάνιο κοντά στο χωλ-σαλόνι.

Η ιδέα της εταιρείας μας ήταν να γίνει το μπάνιο στη θέση της κουζίνας και η κουζίνα να γίνει στη θέση του παλαιού μπάνιου αλλά με αρκετά γκρεμίσματα, έτσι ώστε να γίνει ενιαία με το σαλόνι. Το αποτέλεσμα μας δικαίωσε όπως θα δείτε από τις φωτογραφίες. Η ανακαίνιση του σπιτιού που έγινε ήταν ριζική. Οι παλαιές ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις αντικαταστάθηκαν με νέες σύμφωνα με τα δεδομένα και τις ανάγκες της εποχής. Τοποθετήθηκαν νέα κουφώματα αλουμινίου, ντουλάπα και νέες laminate εσωτερικές πόρτες.

Κατασκευάστηκε νέο μπάνιο στη θέση της παλαιάς κουζίνας με μία όμορφη χτιστή ντουζιέρα. Η κουζίνα ανακαινίστηκε και δημιουργήθηκε ένα λειτουργικό πάσο. Τοποθετήθηκε θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας και στα δάπεδα τοποθετήθηκε βινύλιο σε μία γήινη απόχρωση. Τέλος η ανακαίνιση ολοκληρώθηκε με το χρωματισμό του διαμερίσματος.

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Categories:
Client: Πελάτης Ανακαίνισης
Location: Μεταξουργείο
Surface Area: 70
Completed: 2022
Architect: Γιάννης Φούσκας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηπείρου 5, Αγία Παρασκευή, 153 41

213 029 3950

213 029 3950

697 321 8382

info@anakainisi.gr

Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 - 18:00

Προγραμματίζεις Ανακαίνιση στο Σπίτι ή την Επιχείρηση;