Ανακαίνιση "Νεο" Σπιτι στην Νέα Φιλαδέλφεια

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ

Οι τεχνικοί μας μας επισκέφτηκαν το διαμέρισμα στην περιοχή του Ίλιον και αφού εξέτασαν τους χώρους με τους ιδιοκτήτες αποφασίσθηκε η ανακαινιση σπιτιου.

Ξεκινήσαμε με τα εξωτερικά κουφώματα τα οποία αντικαταστάθηκαν με νέα ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου, ενώ τοποθετήθηκαν και σίτες. Με αυτόν τον τρόπο το διαμέρισμα αναβαθμίστηκε ενεργειακά σε ένα μεγάλο βαθμό.

Στη συνέχεια αποξηλώσαμε όλα τα πλακάκια και τοποθετήθηκαν νέα πλακάκια γρανίτη με ένα σχέδιο στη μέση του σαλονιού (‘’χαλί’’) από πλακάκια σε απομίμιση ξύλου με σκοπό εκεί να τοποθετηθεί η νέα τραπεζαρία. Οι υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις ανανεώθηκαν με νέες σύμφωνα με τα δεδομένα της εποχής μας.

Το μπάνιο ανακαινίστηκε πλήρως και τοποθετήθηκε μία χτιστή ντουσιέρα με γυάλινη καμπίνα από κρύσταλλο ασφαλείας.

Στη συνέχεια μελετήσαμε την ανακαίνιση κουζίνας, όπου η νέα κουζίνα έγινε από υλικό βακελίτη (βακελιτική κουζίνα) σε μία όμορφη διχρωμία του σαγρέ γκρι και του σκούρου γυαλιστερού γκρι. Η πλάτη του πάγκου επενδύθηκε με γυαλί χρωματιστό και έδωσε ένα υπέροχο αποτέλεσμα στη νέα κουζίνα.

Οι παλαιές εσωτερικές πόρτες αντικαταστάθηκαν με νέες πόρτες laminate, ενώ κατασκευάστηκαν νέες ντουλάπες. Το σπίτι εξοπλίστηκε με σύστημα συναγερμού και μία πόρτα ασφαλείας.

Τέλος η ανακαίνιση ολοκληρώθηκε με κατασκευή κρυφού φωτισμού από γυψοσανίδα και με τους χρωματισμούς εσωτερικά και εξωτερικά.

Η Τεχνική Κατασκευαστική Ι.Φούσκας ειδικεύεται σε πλήρεις ανακαινίσεις διαμερισμάτων και επαγγελματικών χώρων και είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση αρκεί να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα του γραφείου μας.

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

VIDEO ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Categories:
Client: Πελάτης Ανακαίνισης
Location: Νέα Φιλαδέλφεια
Surface Area: 85
Completed: 2018
Architect: Γιάννης Φούσκας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγ. Γλυκερίας 5, Γαλάτσι, 11 147

213 029 3950

213 029 3950

697 321 8382

info@anakainisi.gr

Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 - 18:00

Προγραμματίζεις Ανακαίνιση στο Σπίτι ή την Επιχείρηση;