Ανακαίνιση Παπάγου και Δημιουργία Νέων Διαμερισμάτω

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ

Η εταιρεία μας ολοκλήρωσε μία ανακαίνιση σπιτιού στην περιοχή του Παπάγου. Για την ακρίβεια υπήρχε ένα διαμέρισμα και αυτό χωρίστηκε σε δύο διαμερίσματα. Στο ένα από τα δύο διαμερίσματα προστέθηκαν ένα μπάνιο, ένα δωμάτιο και το χωλ που τα χωρίζει όπως θα δείτε από τις φωτογραφίες. Για να δημιουργηθούν αυτοί οι χώροι χτίστηκαν από την αρχή με άλφαμπλοκ και στη συνέχεια σοβατίστηκαν.

Το αποτέλεσμα μας δικαίωσε όπως θα δείτε. Η ανακαίνιση σπιτιού συνεχίστηκε με αλλαγή όλων των ηλεκτρολογικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων με νέες σύμφωνα με τις σημερινές απαιτήσεις. Τα εξωτερικά κουφώματα  αντικαταστάθηκαν με νέα κουφώματα αλουμινίου. Η κουζίνα στο ένα διαμέρισμα έγινε ενιαία με το σαλόνι και ξεχωρίζει πλέον από έναν χαμηλό διαχωριστικό τολιχο.

Στο άλλο διαμέρισμα είναι ενιαία με ένα μακρύ πάσο. Στη συνέχεια προχωρήσαμε στην ανακαίνιση  μπάνιου στο ένα διαμέρισμα και στην κατασκευή νέου μπάνιου στο άλλο. Η μπανιέρα αντικαταστάθηκε με μία χτιστή ντουζιέρα που περικλέιεται από ένα μονόπτυχο τζάμι. Σε κάποια πατώματα τοποθετήθηκε βινυλικό δάπεδο, σε άλλα γυαλίστηκαν τα μάρμαρα και στο άλλο διαμέρισμα τοποθετήθηκε ξύλινο δάπεδο.

Οι εσωτερικές πόρτες αντικαταστάθηκαν με νέες πόρτες laminate σε όμορφες αποχρώσεις, ενώ άλλαξαν και οι εξωτερικές πόρτες των διαμερισμάτων. Τα διαμερίσματα εξοπλίστηκαν με σύστημα συναγερμού της εταιρείας paradox. Στη συνέχεια κατασκευάστηκαν νέες ντουλάπες και στα δύο διαμερίσματα πλέον. Τλεος και τα δύο διαμερίσματα χρωματίστηκαν με γήινες αποχρώσεις.

Η Ι.Φούσκας Τεχνική Κατασκευαστική αναλαμβάνει πλήρεις ανακαινίσεις διαμερισμάτων, επαγγελματικών χώρων και ξενοδοχειακών μονάδων και είμαστε στη διάθεσή σας για να σας δώσουμε οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τη δική σας ανακαίνιση σπιτιού αρκρί να επικοινωνήσετε μαζί μας.

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

VIDEO ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Categories:
Client: Πελάτης Ανακαίνισης
Location: Παπάγου
Surface Area: 150
Completed: 2019
Architect: Γιάννης Φούσκας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγ. Γλυκερίας 5, Γαλάτσι, 11 147

213 029 3950

213 029 3950

697 321 8382

info@anakainisi.gr

Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 - 18:00

Προγραμματίζεις Ανακαίνιση στο Σπίτι ή την Επιχείρηση;